Tuesday, March 15, 2011

Ben Ashaari : Blogger ikut negeri kelahiran


Salam,

Join segmen Ben Ashaari lagi..Kali ni segmen blogger ikut negeri..kalau nak join, klik kat banner tu je..

Sila ceritakan latar belakang anda 
Asal memang dari Batu Pahat Johor, isteri orang, anak dua..

Profesion anda sekarang?
Setiausaha Pejabat 

Blog favourite anda .. kenapa ?
Ok, senang kata di bloglist adalah antara blog favourite saya..TAPI saya perlu dan wajib masuk blog redmummy dan blog mak hanis zalikha setiap hari..saya suka baca cerita mereka walaupun hanya cerita peribadi dan saya suka layan gambar-gambar dari blog mereka..

Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?
Hmm..saya suka layan semua blog, tapi saya rasa frust bila saya nak masuk blog yang agak lembap loading dan saya tak suka blog yang sarat sangat dengan pelbagai aksesori..sori yea..

Impian anda terhadap blog anda ..
Takder la impian tinggi sangat, biasa-biasa je, selagi ada reader yang sanggup baca, itu dah memadai buat saya..terima kasih.


26 comments:

  1. hai... dtg singgah blogger jb..

    ouhohoo isteri org sudah heheee

    ReplyDelete
  2. yey..kite org johor jugak kehkeh

    ReplyDelete
  3. betull..sangat tak suka belog yang lembab..pffft

    ReplyDelete
  4. Ooo.. Pengikut setia Redmummy ngan Hanis Zulaikha keee...

    P/S : Salam berbalas ziarah ;)

    ReplyDelete
  5. salam org kampung...hehe..org batu pahat gak ni..

    salam ziarah dan terus follow... =)

    ReplyDelete
  6. ewanrani jugak blogger johor..
    mari blogger johor kite bergabung..hehe

    http://ewanrani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. tq erinn kechiik..:)
    ye hanim azhari..:)
    betul abang zam..harap2 blog saya tak lembap..huhu
    ye saya YANA..hidup BP!
    AdiaLuze-ye pengikut setia mak hanis zalikha jugak..:)

    ReplyDelete
  8. Salam Perkenalan Missbby..
    kg. asal sy batu pahat juge..(^_^)
    Ank sy pun br 2...
    Blog sy x beratkan...(^_^)

    ReplyDelete
  9. oh, salam orang bp mizzkechique..:)
    ewanrani - salam kenal..:)

    ReplyDelete
  10. hidup blogger..hehe :)
    kunjungan dr segmen abg ben

    ReplyDelete
  11. salam mummy chomell, tq datang blog ni..:)

    ReplyDelete
  12. miss husna-yea,tq dan salam kenal..

    ReplyDelete
  13. salam,
    mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

    apisv2 ikut negeri johor

    ReplyDelete
  14. salam ziarah...

    follower ker 99...cantik no tu..:-)

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum.. aii.. Nadh orang utagha la.. Nadh dari Penang. salam lawat dari Blog enchik Ben. Salam kenai noh.. jumpa2 tu tegoq2 la noh.. ;)

    ReplyDelete
  16. salam ziarah apisv2..:)
    fashah84-aahlah follower ke 99, tq..:)
    hai nadh..tq pasal sudi jenguk sini, salam perkenalan..:)

    ReplyDelete
  17. hye,,
    santai dari blog abg ben.. kita owang Johor gak ni..
    http://heandsheloves.blogspot.com
    >NiSha<

    ReplyDelete
  18. 0rang k0lumpo datang menjengah...
    kmpg kat kmpg melayu majidee...

    ReplyDelete
  19. salam kenal..oh kg melayu majidee kat jb kan..ada sedara gak kat situ

    ReplyDelete
  20. Saya org batu pahat juga!! kat Pt Sulong! hehe

    ReplyDelete
  21. salam perkenalan dari orang melaka...
    datang dari belog abg ben...
    jemput la singgah ye...=)

    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. slamt berknalan..
    prince blogger kl...
    lau sudi jengukla blog sy yg buruk n newbiee ni ye...:)

    ReplyDelete
  23. salam kenal..masuk blog baru saya ok..saya tak update kat sini lagi..http://www.missbbydua.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...