Wednesday, March 09, 2011

Mana tau kalau ada rezeki kan..:)

Salam,

Nengok dah berkelip-kelip dah blog aku nie..hehe..semuanya penangan ni la;


Sebab kat blog-blog lain pun dah ada heartbeat.my ni, maka aku pun sibuk sekali la..nak lah jugak kan..memula pun aku was-was nak pasang jugak, tapi nengok banyak blogger-blogger hebat lain letak  ni dan bagitau yang ia tak menjejaskan status glitterati nuffnang tu, aku pun letak jugaklah..

Jangan tanya la aku dah dapat berapa? Baru letak kot..bagi masa sikitlah..kan? Ok, sapa yang belum letak, meh la letak heartbeat.my ni..senang je kot.

Kalau tak tau meh, nengok tutorial cik epal ni..

Selamat Mencuba!

5 comments:

  1. bgus2...support heartbeat..hehe

    ReplyDelete
  2. as salam..
    xpe sikit2 lama2 jadi menggunung tinggi

    ReplyDelete
  3. ila-hehe, kita support sesama kan..kalau dapat, itu rezeki, tak dapat, kena usaha lagi..hehe

    bobiedanbad-wasalam..iallah mudah2an..sesamalah kita yea..:)

    ReplyDelete
  4. kawa2 kak ayu semua dah bubuh...
    kak belum lagi..
    kak klik heartbeat awak eik

    ReplyDelete
  5. bubuh cepat la kak..tima kasih ye kak..nanti saya klik kat akak nye heartbeat lak..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...