Sunday, November 21, 2010

Makan-makan di Sabak Aur




Salam,

Apa plan hari ahad ni? Kalau aku confirm la paling utama, lipat kain baju yang banyak menggunung tu dengan masak2 saja..i'allah petang ni nak balik bandar jap, jumpa mak abah..Tapi mungkin tak tido..lepas tu nak bawak kids main kat padang, amik angin jap dari nengok tv tak berkesudahan kan..

Ha, tu gambar kat atas tu takder kaitan ngan aku TAPI ada kaitan dengan mrhubby..Malam tadi dia pegi makan2 dengan member2 sekolah dia kat SABAK AUR..aku pun tak penah pegi lagi..dia ajak tapi aku takmo pegi..bukan ingkar cakap suami tapi malam tadi kan ada citer best2 kat tv..lagipun zara susah sikitlah nak kuar malam2 makan nie..zarif je aku bagi ikut..itupun si zarif on the way dah tdo..balik sampai umah dah nak dekat pukul 12 dah mengamuk2..tu baru zarif, kalau aku bawak zara, confirm aku tak makan..

Budak2 ni memang dah ada timing tido dia..memang dia tdo cepat..kalau pegi makan ramai2 camana dia nak tdo kan..so aku memang takmo pegi atas reason utama pasal anak..reason kedua pasal ada citer best..ala, lagipun mrhubby bukan drive, tumpang kawan dia..

Ramai jugak pegi sini..i'allah la, kalau ada rezeki aku join sekali yeaa...aku layan makan stew daging ngan zara je..masyuk gakkk..hehe.

-Kata mrhubby makan kat sabak aur ni lagi ok n murah dari kat umbai...cubalah-

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...