Tuesday, November 16, 2010

Terima kasih En. Ben

Salam,

Terima kasih pada En. Ben Ashaari yang tolong promote kan blog aku yang tak seberapa ni..blog yang ala-ala je..kira orang datang baca hari-hari pun dah cukup baik walaupun trafik taklah sepadat En Ben..hehehe..

So, pada sesiapa yang sudi singgah ke blog aku ni, terima kasih banyak-banyak ye..kalau nak tips2 macam En Ben memang takderlah kat sini..Iallah dalam masa ke semasa akan cuba diperbaiki..this blog is more to personal blog..kalau rasa seronok nak baca tentang aku dan anak-anak aku maka dipersilakanlah ye...

Akan datang mungkin akan ada perubahan, iallah..dan mungkin akan disertai tentang tips2 kesihatan terutama yang melibatkan anak-anak..i'allah..sama-sama kita kongsikan...i'll do the best!

Sekian..:)

7 comments:

  1. salam perkenalan..terima kasih :)

    ReplyDelete
  2. salam ziarah dari blog ben ashaari..

    datang guling2 jap sambil baca entri kat blog ni.... (^__^)


    Jom guling-guling disini pula:

    Azrul Hisham -My Real Life

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan
    http://haniz-eyecandy.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. salam aidiladha...saya follow yer nanti singah2 la ke blog saya n follow me back kalau sudi k...happy blogging

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan dr ziezah

    blogger baru jugak :)

    http://nurazizahyahaya.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. azrul hisham-terima kasih yaa..:) saya pun dah terguling-guling di blog awak..hehehe..

    haniz-salam kenal haniz..:)

    lizz-salam aidiladha..yes, i'll go to ur blog..tq so much..:)

    zizah-salam kenal.tq..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...