Monday, November 01, 2010

Nak sihat

Salam,

Aku mc hari ni..adoii, bukan makin baik..getting worst lagi adalah..after lunch ni mau pergi klinik kat universiti..tolonglah bagi aku ubat yang bagus2 dan power sikit..tak penah aku sakit begini lama, selalunya for 2 days je..huhu..
So, nak berblog pun takder mood..semua pun lemah semacam je..by the way, bila jadik cam ni, aku memang hargai sangat2 kesihatan yang baik..
Tak ternilai la bila kita ni sihat n takder penyakit, ni baru selsema n batuk2 je pun dah rasa cam hampeh..so sila lah hargai kesihatan yer...

p/s-budak bertuah zarif ni boleh pulak balik umah..huhu..baru nak alone2 di rumah, apasal la tak balik taska..

2 comments:

  1. akak weeda dah emel tau header baru..cek spam kot2 ada..ngee~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...