Sunday, December 26, 2010

500 Blog

Salam,

Lagi segmen dari Ben Ashaari..takmo bebel panjang2..sapa nak join, klik sini. Okeh? Jom, mari sama-sama meriahkan segmen ni.

Syarat biasa..mesti ada header..ni wajib ni..


Nak kenal diri? Nama penuh dah penah ada dalam entry sebelum2 nie..nak rajin kena cari lah..tapi mesti malas kan, jadik aku letak je nama ringkas Nurul..okeh? Biasanya guna missbby..asal dari Johor..31 tahun, berkerjaya, juga ibu pada 2 orang cahayamata..:)

Tujuan jadi blogger hanyalah kerana suka2 je..umpama e-diary..takyah tulis2, main taip je..takder sebab musabab yang utama..hanya kerana suka2, maka dapatlah tambah ramai kenalan jugak tambah ilmu..

Ok itu je..i want to be on the list..tq Ben..:)

16 comments:

  1. salam


    cabaran kali ni mesti besh kan :)

    follow ur blog :)

    ReplyDelete
  2. hai..jengah dari segmen abg ben..
    follow sini ya, jmput singgah belog sy ;)

    ReplyDelete
  3. salam syira-yup..kita tunggu je ok..:) tq follow..

    mary ann :)-tq follow, i will go to ur blog..

    mimie aiza-yup..will see..:)

    ReplyDelete
  4. slm kenal dr mimiey...

    nasyieen.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. keep blogging ye ^_^

    salam perkenalan d cik eyqa

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan.
    (dari segmen Ben Ashaari 500 Blog)

    jom join Peraduan Teka Kek Secret Recipe di blog saya.

    ReplyDelete
  7. salam kenal ....


    saya salah seorang dari segmen ni ...


    jenguk saya balik eyh !

    http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. hai salam perkenalan..got ur blog from BA..nice to know u...

    jejak ditinggalkan agar mudah untuk dijejaki...

    ReplyDelete
  9. salam singgah

    nice blog. sila lah melawat blog saya pula lepas ni, kat http://kidin-hut.blogspot.com

    selamat berhubung

    ReplyDelete
  10. salam kenal dr papa mifz yer..:)

    ReplyDelete
  11. mamat pun dh join..
    salam perkenalan..

    mamat dh ada blog baru..
    http://luahan-hati-matika.blogspot.com/
    jangan lupa follow aw..

    ReplyDelete
  12. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. dh follow
    http://dm924.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...