Saturday, December 11, 2010

Pelik sangat ke nama blog aku nih?

Salam,

Okeh, aku nak join lagi segmen dari En. Ben..yeay! Kalau sapa mau join, mari klik sini


Ok, jawab soalan...

Sila ceritakan dari mana korang boleh dapat nama blog korang tu 
Takder dari mana, spontan je terpikir..

Apakah maksud disebalik nama blog korang 
Aku rasa takder lah pelik pun, kan..SWEET MOMENTS..aku suka pasal aku nak yang sweet je dalam blog ni, kalau ada yang tak best pun, aku anggap sweet jugak lah kan, sweet sour..huhu..

Siapa orang kuat blog korang tu
Diri sendiri

Angan angan terhadap blog tu 
Selalu memang angan mat jenin je, nak blog popular, ada riban2 follower dan reader..huhu..tapi aku tak kisah...tak popular pun tak per..

Kalau nak tukar nama blog , korang nak tukar nama apa
Tak tukar kot..dah orang senang ingat yang ni 

Kalau berkemampuan , korang nak iklankan blog korang tu kat mana ? 
Tak penah terfikir pulak, tapi kalau mampu nak iklan kan blog ni kat tv..ok tak? huhu..mimpi jelah.. 

Blog yang pastinya wajib korang singgah setiap hari .. Satu je yeer ..
Sebenarnya ada 2 yang wajib saya bukak setiap hari, dan ini bukan nak bodek, tapi memang yang ini saya kena bukak n baca setiap jam..huhu

Sila lengkapkan .. SAYA SUKA BLOG SAYA KERANA .... tidak lebih 20 patah perkataan .. 
Saya suka blog saya kerana saya suka menaip di samping ia umpama diari peribadi yang menceritakan kisah suka duka saya dan keluarga.

Ok..settle..

2 comments:

  1. Yeah~ blog yang sweet.
    Keep blogging yerp;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...