Friday, December 03, 2010

Ini membantu aku

Salam,

Berapa hb eh aku period last month? 
Selak2 kalendar...ya allah, aku lupa nak tanda pulak..lepas tu mula lah mencongak2 sendiri..huh, apalah masalah aku ni..sekejap tanda kat kalendar, kejap lagi tak tanda...

Suppose perempuan perlu alert tentang hal ini, lagi2 kalau nak merancang kehamilan kan...aku memang serabut..
So this application is good for me..




Bagi orang perempuan yang alert tak perlulah gunakan ni..this application is available for android phone as for me..so yang guna BB or iPHONE mungkin ada application yang lagi canggih..

Aku suka! Pasal aku boleh insert je tarikh yang aku period or have sex ke or others..macam kalau aku insert tarikh yang aku period..then automatically terus keluar waktu ovulation...sangat menarik..jadiknya bolehlah merancang kehamilan dengan terancang..yeay!

Mungkin aku yang jakun, or mungkin ada orang yang lagi advanced dari aku kan..but seriously this help me...:) 

5 comments:

  1. mahal tak kak huda beli android?

    ReplyDelete
  2. nengok jenis hp la..i'allah awak lebih dari mampu kot..:) android ni spesies murah dari iphone or bb..

    ReplyDelete
  3. dulu bley lah mampu.
    skrg dh tak brapa mampu.sobs.
    best tak android?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...