Saturday, January 01, 2011

1011 je..bukan 1111

Salam,

Actually hajat nak buat 1111 entry tidak tercapai..konon2 nak abadikan no cantik la kan..semuanya satu-satu-satu-satu..tapi hampeh...makanya ini saja dapat kuberi..

Entry yang ke 1011 (oh..lompong sikitt..takperlah) jam 1.11 pagi pada tarikh 1/1/11..kira oklah kan..Kalau dapat follower yang ke 65 pun cantik jugak..pasal 6+5 = 11...kannn? dahh..jangan harap..

korang masih lagi berjaga ke? parti tahun baru dah abis? huhu..aku takderlah parti2 bagai ni..duduk kawasan kampung nak partinya amende kan..lagipun hari baru tahun baru sama je macam hari-hari lain..:)

Ok..so takderlah nak citer apa kan..just nak share saja gambar-gambar zara yang aku snap last two week kot..







Aku tak suruh pun zara gigit sarung bantal tu..tapi dia yang gigit so aku pun snap jelah gambar dia..hehe..by the way, banyak benda nak buat hari ni..nak kemas2 beg sekolah zarif..hari isnin dah daftar sekolah...huhu..cepat betul masa kan.....

Ok..have fun!

3 comments:

  1. Slamat thn baru..anda di Tag utk Give away...jom join, hadiah menarik!

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru mawar...:)
    senandunghatiku-selamat tahun baru..oh yer ke? ok..nanti saya nengok k..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...