Sunday, October 24, 2010

Mungkinkah aku..

Salam,

Mungkinkah aku tak akan period lagi sepanjang 9 bulan?
Mungkinkah aku akan ke klinik buat medical check up setiap bulan pada tahun depan?
Mungkinkah aku antara insan bertuah yang akan menggunakan cuti bersalin antara 60-90 hari?
Mungkinkah aku kena makan lagi asid folik?
Mungkinkah aku kena minum susu or at least soya?
Mungkinkah aku punya berat badan akan mencecah 60kg nanti?
Mungkinkah aku akan bagi nasya sorang lagi anak sedara baru?
Mungkinkah aku akan mengidam makanan yang pelik-pelik?
Mungkinkah aku akan minum barli rebus sebelum check up pasal nak pastikan urin aku bersih?
Mungkinkah aku akan bershopping baju baby?
Mungkinkah aku larat nak turun naik tangga ke pejabat?
Mungkinkah aku akan ber'anak' tiga sebelum wedding rai?
Mungkinkah aku sanggup menghadapi segala dugaan?

Mungkinkah ini betul ataupun hanya andaian sahaja?
Mungkinkah aku patut gembira ataupun sebaliknya?
Segalanya hanya mungkin...akan dipastikan bila tiba masanya..:)

Lately ni zara suka sangat sebut "three..." mungkinkah itu jugak petandanya..hahaha

3 comments:

  1. nak dpt baby lg??? bestnya.. :DD

    ReplyDelete
  2. salam ziarah..
    itu adalah petanda murah rezeki.. mudah2an. :)

    ReplyDelete
  3. salam aqilah-hehe, tak sure lagi dan belum test lg..tunggu eh nanti bila dah confirm kita bagitau..nie belum pasti lagi..

    BUNGA-salam..i'allah kalau ada rezeki, akan diconfirmkan..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...